Kommentarer
Nickolas - 2015-12-26 13:58:27 Opskriften er rigtig god! Har dog nogle tilføjelser for at gøre den endnu bedre..:
Rouladebunden: Adskil æggeblommer og hvider, hvor æggeblommerne piskes sammen med sukker og smør og mel. Æggehviderne piskes hvide/stive og vendes herefter forsigtigt i dejen. Personligt ville jeg droppe kakaoen og så bae den 12 min ved 180 grader. Ville så stænke bunden med Grand Marnier i stedet for rom
Ellers er opskriften helt i tråd med den jeg kender fra Frankrig.
Benedicte - 2015-12-16 22:36:25 Kan der bruges andet end rom? Har I ikke billede af kagen.
Victoria - 2014-12-03 01:21:15 Jeg har altså oplevet juletræstamme, der var lavet som en slags mousse med sødkastanjemos, og uden rouladebund. Jeg skal prøve at få fat på opskriften og lægge den på siden.
Og da det jo drejer sig om JUL, så synes jeg, at I allesammen burde været søde mod hinanden, også i skrift.
- 2012-12-15 08:01:10 Bonjour - der må være meget lidt frankofil stemning over mennesker, der kan skrive så "råt" og kantet til hinanden..... Godt jeg er franskmand.....Bruno.
pauline - 2011-12-27 10:56:59 marron betyder også brun :) men helt enig i at der ikke er nogen grund til at skrive så groft... det er nemlig en Bûche de noël, for alle opskrifter på den minder meget om denne, så det kan vel ikke være andet? er den forresten god?:P har før smagt en min farfar havde med fra ruths hotel, men er ikke sikker på om denne smager ligesådan, da de jo tit laver deres "egne" opskrifter på ruths:)
karim - 2010-12-25 09:59:10 hvad er rom
Anne-Grethe - 2009-11-20 00:21:43 Kagen hedder helt rigtig Buche de Noel, marron betyder kastanie og det er der jo ikke i denne kage så jeg synes at Line selv bør tænke før hun taler
- 2009-11-09 21:54:02 hvorfor det sure opstød, opskriften er sikkert lige go uanset navnet....
Line - 2006-12-06 09:46:15 Det du tænker på er ikke "Bûche de noël", men tilgengæld "bûche de marron". Det eneste jeg har at sige er: tænk før du taler!
|