meget stor sød kartoffel, pillet og skåret i skiver1 meget stor sød kartoffel, pillet og skåret i skiver
1
spsk.
olie1 spsk. olie
1
kop
rabarber i tern1 kop rabarber i tern
2
spsk.
flydende sødemiddel(evt. sukker rørt op i vand)2 spsk. flydende sødemiddel(evt. sukker rørt op i vand)
1
spsk.
karry1 spsk. karry
1
tsk.
revet ingefær1 tsk. revet ingefær
1
tsk.
stærk chili pulver1 tsk. stærk chili pulver
salt og peber efter smag salt og peber efter smag
1/4
kop
revet kokusnød1/4 kop revet kokusnød
Opskrift:
Dæk linserne med vand i en dyb gryde, og bring dem i kog, skru ned og tilsæt kartoffelskiverne, lad det simre til de er bløde(omkring en time), tag dem af varmen, hæld vandet fra og sæt dem til side.
Forvarm ovnen til 220 grader.
varm olien i en kasserolle, når den er varmet op tilsæt rabarber, skru ned og kog indtil det er mørt. Put sødemiddel og krydderi i under omrøring, linser og kartofler moses sammen med en gaffel, og hældes over i rabarberen og olien, hæld det hele i et ovnfast fad og bag det ved 220 grader indtil det er rygende varm (omkring 20 minutter).
Garneres med kokosnød.
Serveres med Chutney og brun ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 13033 gange, og udskrevet 274 gange.
Kommentarer
Christian - 2009-06-15 18:14:21 Jeg lod linserne og kartoflerne simre ca. 20 min. istedet.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider