Karrylinser med rabarber og kartofler

Karrylinser med rabarber og kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Bælgplanter - Linser

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :



Ingredienser:
1 koptørre orange linser
1 meget stor sød kartoffel, pillet og skåret i skiver
1 spsk.olie
1 koprabarber i tern
2 spsk.flydende sødemiddel(evt. sukker rørt op i vand)
1 spsk.karry
1 tsk.revet ingefær
1 tsk.stærk chili pulver
 salt og peber efter smag
1/4 koprevet kokusnød
 
Opskrift:
Dæk linserne med vand i en dyb gryde, og bring dem i kog, skru ned og tilsæt kartoffelskiverne, lad det simre til de er bløde(omkring en time), tag dem af varmen, hæld vandet fra og sæt dem til side.

Forvarm ovnen til 220 grader.

varm olien i en kasserolle, når den er varmet op tilsæt rabarber, skru ned og kog indtil det er mørt. Put sødemiddel og krydderi i under omrøring, linser og kartofler moses sammen med en gaffel, og hældes over i rabarberen og olien, hæld det hele i et ovnfast fad og bag det ved 220 grader indtil det er rygende varm (omkring 20 minutter).

Garneres med kokosnød.

Serveres med Chutney og brun ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13293 gange,
og udskrevet 275 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Christian  -  2009-06-15 18:14:21
Jeg lod linserne og kartoflerne simre ca. 20 min. istedet.