Kylling chopsuey
Kylling chopsuey, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
3-400 g. kyllingebryst eller filet uden skind og ben (kyllingekødet kan erstattes med kalkunfilet) 3-400 g. kyllingebryst eller filet uden skind og ben (kyllingekødet kan erstattes med kalkunfilet) 1 spsk. olie 1 spsk. olie 1 porre i tynde skiver (ca. 150 g) 1 porre i tynde skiver (ca. 150 g) 1 løg i tynde skiver (ca. 75 g) 1 løg i tynde skiver (ca. 75 g) 3 stilke fintsnittet bladselleri (ca. 150 g) 3 stilke fintsnittet bladselleri (ca. 150 g) 150 g. fintsnittet kinakål eller hvidkål 150 g. fintsnittet kinakål eller hvidkål 1 spsk. olie 1 spsk. olie 1 bakke champignon (250 g) 1 bakke champignon (250 g) 1 dåse bambuskud (ca. 200 g drænet vægt) 1 dåse bambuskud (ca. 200 g drænet vægt) 3 dl. hønsebouillon 3 dl. hønsebouillon 2 spsk. majsstivelse rørt ud i lidt vand 2 spsk. majsstivelse rørt ud i lidt vand 3-4 spsk. kinesisk soya 3-4 spsk. kinesisk soya evt. salt og friskkværnet peber evt. salt og friskkværnet peber 100 g. bønnespirer 100 g. bønnespirer
Skær kødet i tynde strimler og svits det i olie i en wok eller sautepande
Tag kødet op og kom olie i wokken
Tilsæt de fintsnittede grønsager lidt efter lidt, svits dem (uden de tager farve) i ca. 3 minutter
Kom kødet tilbage i wokken, smag til med soya og evt. salt
Jævn retten med majsstivelsen og varm kødet igennem
Tilsæt bønnespirerne og læg låg på
Sluk for kogepladen og varm retten færdig ved eftervarmen i yderligere 3 minutter (grønsagerne skal stadig være sprøde)
Serveres med løse ris, gerne basmati
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7
(13 stemmer)
Opskriften er vist 23720 gange, og udskrevet 989 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu