Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Canapeer med leverpostej og saltagurk

Canapeer med leverpostej og saltagurk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ReceptionRet : Reception - Kanapéer - Canapeer

Hovedingrediens : Blandet kød - Leverpostej

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 runde skiver franskbrød
1/2 spsk.smør eller margarine
1/4 tsk.paprika
75 g.leverpostej
3 spsk.piskefløde
1/2 dl.finthakket agurk
4 oliven
 
Opskrift:
Lav canapeer ved at stikke runde skiver ud af franskbrød f.eks med et glas. Skorperne kan eventuelt tørres og bruges som rasp.

Bland fedtstof og paprika og smør brødet hermed. Rør leverpostejen med fløden og tilsæt den hakkede saltagurk. Sprøjt massen ud på brødet og pynt med oliven.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 23327 gange,
og udskrevet 677 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu