Canapeer med leverpostej og saltagurk

Canapeer med leverpostej og saltagurk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ReceptionRet : Reception - Kanapéer - Canapeer

Hovedingrediens : Blandet kød - Leverpostej

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
4 runde skiver franskbrød
0.5 spsk.smør eller margarine
0.25 tsk.paprika
75 g.leverpostej
3 spsk.piskefløde
0.5 dl.finthakket agurk
4 oliven
 
Opskrift:
Lav canapeer ved at stikke runde skiver ud af franskbrød f.eks med et glas. Skorperne kan eventuelt tørres og bruges som rasp.

Bland fedtstof og paprika og smør brødet hermed. Rør leverpostejen med fløden og tilsæt den hakkede saltagurk. Sprøjt massen ud på brødet og pynt med oliven.


karakterer:
Opskriften er vist 25675 gange,
og udskrevet 709 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu