Mexicansk kødfyld til tacos

Mexicansk kødfyld til tacos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Tacoskaller Taco

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.frankfurterpølser
1 spsk.olie
3 forårsløg
3 gulerødder
200 g.squash
1 peberfrugt
½ frisk chilipeber
1 spsk.frisk timian
2 spsk.tomatpure
 salt
 peber
 evt. jævning
 Tacoskaller
Opskrift:
Rens grøntsagerne. Skær forårsløgene i tynde skiver. Skær gulerødder,squash og peberfrugt i tynde strimler. Delchilipeberen, tag kernerne ud og hak chilien fint. Skær frankfurterne i ca 1 cm. og skær dem til halv runde. Svits pølserne i olie. Tilsæt grøntsagerne og svits dem med i ca.2 min. Læg låg på og dæmp varmen. Lad retten simre i 6-8 min. Tilsæt chili,hakket timian,tomatpure og peber. Varm det igennem og smag til med salt. Jævn retten.

Put fylden i tacoskaller.





karakterer:
Opskriften er vist 42703 gange,
og udskrevet 755 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (35 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-01-14 14:44:32
det smager herre godt mann elsker det<3

  -   2007-01-19 12:42:04
der er for meget chili i ;) men ellers er den god

  -   2005-01-01 01:01:01
Kødfyld til tacos laves sgu med hakket oksekød og ikke med klamme pølser.