Rødvinskylling

Rødvinskylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingetern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 tynde skiver bacon
1 spsk.smør
600 g.kyllingeschnitzel i terninger
250 g.champignon
1 fedhvidløg
15 sorte eller grønne oliven
3 spsk.tomatpuré
2 dl.rødvin
1 kvisttimian
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Skær bacon i mindre stykker, der ristes gyldne og sprøde i en gryde og tages op. Kom en klat smør i gryden og brun kyllingekødet heri. Tilsæt champignon i kvarte og lad dem snurre med et par min.

Tilsæt det stegte bacon, presset hvidløg, oliven, tomatpuré og vin. Krydr med timian, salt og peber og lad retten småsimre ca. 10 min. Rør af og til. Server rødvinskyllingen med pasta og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 13601 gange,
og udskrevet 269 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-03-03 13:16:51
findes under rødvinskylling

  -   2006-12-11 11:27:04
Denne ret er virkelig god. Tilføj evt. lidt fløde i sovsen