kyllingekød (uden skind og ben)250 g. kyllingekød (uden skind og ben)
2
tsk.
vindruekerneolie2 tsk. vindruekerneolie
3/4
dl.
rødvin3/4 dl. rødvin
1
bouillonterning1 bouillonterning
3/4
dl.
vand3/4 dl. vand
100
g.
vindruer (halverede og udstenede)100 g. vindruer (halverede og udstenede)
salt salt
peber peber
Tilbehør: Tilbehør:
3
dl.
rå ris koges efter anvisningen på posen3 dl. rå ris koges efter anvisningen på posen
Salat: Salat:
Fintsnittet kinakål Fintsnittet kinakål
1
appelsin skåret i terninger1 appelsin skåret i terninger
Dressing: Dressing:
1
dl.
A 38 smages1 dl. A 38 smages
Opskrift:
Varm vindruekerneolien og brun kyllingestykkerne let, drys peber og lidt salt over.
Kom bouillonterningen, vand og rødvin ved og lad det småsnurre ved svag varme under låg til kødet er mørt, ca. 20 min.
Tag stykkerne op på serveringsfadet og hold det varmt.
Saucen smages til og jævnes evt. Kom vindruerne i og varm dem igennem 1-2 min.
Server retten med løskogte ris og kinakålsalat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 10103 gange, og udskrevet 220 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider