Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kylling i asparges

Kylling i asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kylling (1200 g)
1 dåseasparges
1 gulerod
 toppen af en porre
2 laurbærblade
10 peberkorn
 salt
 evt. 1/4 l creme fraiche
 hvedemel
 margarine
 estragon
3 spsk.Dijon sennep
 
Opskrift:
Kog kyllingen med toppen af porren, guleroden, peberkorn salt og laurbærblade i 45 minutter sammen med indmaden (husk at skylle kråsen). Se om kyllingen er mør ved at trække i vingespidsen. Falder denne af uden modstand er den ok.

Si suppen. Fjern kødet fra benene og smid skindet væk. Skær kødet i mindre stykker. Lav en opbagning at margarine og 2 T mel. Tilsæt langsom suppe under omrøring brug ca. 3/4l. Tilsæt Dijon sennep (husk at smage mellem skefuldene). Tilsæt lidt estragon. Tilsæt evt. creme fraiche. Tilsæt kylling og afvandede asparges. Smag til med sennep, salt og peber.

Server ris til. Benyt evt. f.eks. tiloversbleven suppe efter opskriften "kylling suppe".


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (12 stemmer)

Opskriften er vist 27667 gange,
og udskrevet 587 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Eileen  -  2012-06-22 15:01:56
Tak for jeres skønne opskrifter. Denne opskrift er jo en ddejlig klassiker, med et lille pift af estragon & dijonsennep. Det smager skønt og så er der også en lækker suppe tilovers, til en anden god gang. Mvh. Eileen Jacobsen