Hakket skinkesmåkød med 10-12% fedt Hakket skinkesmåkød med 10-12% fedt
mel mel
salt salt
peber peber
50
g.
smør50 g. smør
Opskrift:
Form kødet til krebinetter, ca. 1½ cm tykke. Vend krebinetterne i mel, salt og peber. Varm fedtstof på panden. Brun krebinetterne ca. 1 min. på hver side. Færdigsteg 4-6 min. på hver side.
Servering:
Krebinetterne kan serveres med kold kartoffelsalat eller med sur-sød dipsauce og f.eks. kogte ris eller med bagte tomater og kartofler eller pasta.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(34 stemmer)
Opskriften er vist 34351 gange, og udskrevet 498 gange.
Kommentarer
Jane - 2011-02-02 19:20:58 Er det normalt mel ?
JeannetteDN - 2010-10-09 18:35:20 Serveres med kogte kartofler og stuvede ærter og gulerødder (grønærter)
Jørn - 0000-00-00 00:00:00 Dejlig mad
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider