Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Paneret lammebryst med tartarsovs

Paneret lammebryst med tartarsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 stk.lammebryst
1 mellemstortløg skåret i kvarte
1 mellemstorgulerod i skiver
2 laurbærblade
10 helesorte peberkorn
 salt
50 g.hvedemel
2 piskede æg
150 g.rasp
50 g.stegemargarine
 brøndkarse til pynt.
 
 Tartarsovs:
2-2.5 dl.mayonnaise
1 tsk.friskhakket eller 0.5 tsk. tørret esdragon
1 stor spsk.kapers, hakket
1 stor spsk.syltede agurker, hakket
2 tsk.hakket persille
1 spsk.citronsaft
 


Tilbehør:
brasede kartofler og søde grønne ærter eller grøn salat og pomfrits
Opskrift:

Tartarsovsen:
Alle ingredienserne røres sammen mindst en time før serveringen.

Lammebrystet:
Kom lammebrystet i en suppegryde og tilsæt løg, gulerødder, laurbærblade, salt og peberkorn. Dæk med vand og lad det simre i 1½ time.

Tag kødet op og lad det køle lidt, sigt og gem (frys) suppen til en anden gang. Tag forsigtigt benene ud og kom kødet på et fladbundet fad. Læg et skærebræt ovenpå med noget tungt til at tynge det ned. Lad kødet ligge i pres i adskillige timer.

Skær lammet i 7,5x7,5 cm. store stykker, vend i mel, æg og rasp og sæt til køl i en time.

Smelt margarinen i en stegepande og steg kødstykkerne deri, til de er gyldne.

Serveres med brasede kartofler og søde grønne ærter eller grøn salat og pomfrits.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9003 gange,
og udskrevet 160 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu