Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Stegt fasan

Stegt fasan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasan - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Stegt fasan, billede 4 Stegt fasan, billede 1 Stegt fasan, billede 2 Stegt fasan, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 fasaner
50 g.smør
2 tsk.salt
 peber
5 dl.vand
200 g.løg
 
 Sauce:
2.5 dl.piskefløde
 kulør
 
 Smørbolle:
25 g.smør
1 spsk.hvedemel
 
Opskrift:
Fasanen kan enten være plukket eller flået. Den brunes i en gryde, og drysses med salt og peber. Vand og løg tilsættes. Småsteger ca. 1 time spæd evt. til med ekstra vand, gryden må ikke koge tør.

Fasanerne parteres og lægges i fad.

Sauce:
Skyen sigtes og tilsættes piskefløde, jævnes med smørbolle. Smages til med salt og peber og farves med kulør.

Den jævnede sky hældes over fasanerne.

Serveres med rønnebærgelé eller tyttebær.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (33 stemmer)

Opskriften er vist 84054 gange,
og udskrevet 2587 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Sepp Logen  -  0000-00-00 00:00:00
Det ser sandelig rigtig dejligt ud. Men vi har ingen løg, og heller ingen hvidvin. Til gengæld har vi hældt lidt øl ned til fuglen. Det kan kun blive godt.

D  -  0000-00-00 00:00:00
Smager også glimrende hvis man til allersidst tilsætter en smule hvidvin