Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kokke i Calvados

Kokke i Calvados, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasankok - Fasankokke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 fasankokke (eller 3 høner),
100 g.smør,
3 storesyrlige æbler,
1 lille glas Calvados
3 dl.piskefløde,
2 spsk.citronsaft,
 salt
 peber
 
Opskrift:
Gnid fasanerne med salt og peber og brun dem hurtigt på panden i halvdelen af smørret og tag dem op. Skræl æblerne og fjern kernehuset. Snit dem i tynde både og steg dem gyldne på panden i resten af smørret.

Æblebådene fordeles derefter i et smurt, ovnfast fad og fasanerne arrangeres ovenpå. Panden koges af med calvados og hældes over. Dæk med folie. Sæt fadet i ovnen ved 200° i ca. 15-20 min.

Tag folien af og bland piskefløde og citronsaft og hæld det ved. Drys med lidt salt, læg folie over igen og steg ca. 35 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8615 gange,
og udskrevet 187 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu