fasanbrystfileter uden skind4 fasanbrystfileter uden skind
8
sorte oliven uden sten8 sorte oliven uden sten
2
fed
hvidløg2 fed hvidløg
1
dl.
friskhakkede krydderurter, f.eks. basilikum, timian, persille1 dl. friskhakkede krydderurter, f.eks. basilikum, timian, persille
salt salt
peber peber
Sauce: Sauce:
3
dl.
fuglefond eller bouillon3 dl. fuglefond eller bouillon
½
dl.
hvidvin½ dl. hvidvin
1
dl.
friskhakkede krydderurter (samme som ovenstående)1 dl. friskhakkede krydderurter (samme som ovenstående)
½
dl.
piskefløde½ dl. piskefløde
Tilbehør: Tilbehør:
500
g.
gulerødder500 g. gulerødder
150
g.
Kinakål150 g. Kinakål
300
g.
knoldselleri300 g. knoldselleri
300
g.
courgetter300 g. courgetter
200
g.
pastapenne200 g. pastapenne
Opskrift:
Bank fasanfileterne flade med en knyttet hånd. Hak oliven og hvidløg og bland detmed krydderurterne. Krydr kødet med salt & peber og fordel fyldet på kødet og rul det sammen. Fæstn med kødnåle eller ombind rullerne med bomuldsgarn. Kan man skaffe fedtnet, kan de indulles i dette.
Stil ovnen på 175 grader C. alm. ovn. Brun rullerne i smør på en stegepande. Læg dem i et ovnfast fad og steg dem færdige i ovnen i ca. 20 min..
Til krydderurtesaucen blendes krydderurterne med lidt af fonden. Kog resten af fonden, vin og fløde i ca. 5 min.. Smag til med salt & peber. Tag gryden af varmen og pisk krydderurtepuréen i. Herefter må saucen ikke koge.
Skær grønsagerne i små tern. Kog pastaen i rigeligt kogende vand og kog grønsagerne med i de sidste 3 min. (al dente).
Fjern garn eller nåle fra fasanrullerne. Har man anvendt fedtnet forbliver det på. Skær rullerne i skiver og srver saucen, penne og grønsager til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(14 stemmer)
Opskriften er vist 49505 gange, og udskrevet 1861 gange.
Kommentarer
Ham Selv - 2014-05-09 09:36:36 Christina: det hedder Mums - Nums er noget andet.
Christina - 2006-12-29 09:38:29 Nums - simpelthen nums!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider