Skær blommerne igennem og fjern stenene. Skær blommerne ud i både. Kog eddiken op med kanel, stjerneanis og sukker. Hæld den kogende lage over blommerne og lad dem stå og trække – gerne natten over.
Skær lårene af fasanerne. Skær kødet af lårene og læg det til siden. Skær brysterne af fasanerne og lad skindet sidde på. Hak skroget ud i mindre stykker og læg dem i en gryde. Tilsæt hønsefond og pillede skalotteløg og kog fonden i 1 time. Pil skalotteløgene op og sigt fonden. Tilsæt løgene igen sammen med den revne skal af citronen og fløden og kog det igennem. Blend det hele med en stavblender eller purer det igennem en sigte. Smag til med salt peber og lidt citronsaft.
Tag kødet fra lårene og hak det. Bland det med svinekødet bladene fra timiankvistene, hakket løg, salt og peber. Form farsen som små krebinetter og pak dem ind i fedtnettet. Steg dem i lidt olie på en pande.
Fasanbrysterne krydres med salt og peber og steges i ca. 8 min. i ovnen på 180 gr.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 18234 gange, og udskrevet 378 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider