Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Perlehøne i portvinscreme I

Perlehøne i portvinscreme I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehøne hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 perlehøns
 smør til stegning
 salt
 peber
 
 Portvinscreme:
4 dl.portvin
2 dl.tør hvidvin
¼ l.piskefløde
2 dl.hønsefond
50 g.usaltet smør
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
1 lillesavoykål
400 g.udstenede blå druer
200 g.skorzonerrødder
 
 
 
 
 
Opskrift:
Fuglene udbenes og lårene foldes ned om benet så der kommer en krave omkring den tykke del af låret. Brunes først i lidt smør på pande og steger videre i ovnen ved 200o i ca. 15 minutter

Portvin og hvidvin samt fond hældes over perlehønsene når de er taget ud af ovnen og stegefedtet er hældt fra. Fortsætter stegningen i et par minutter under låg eller folie. Kødstykkerne tages op, og saucen med vin tilsættes fløde og koges lidt ind til den får konsistens og krydres.

Skorzonerrødderne koges i vand tilsat lidt mælk, savoy strimles groft og blanceres i let saltet vand, vendes i varmt smør sammen med de udstenede halve blå druer og skorzenerrødderne lige før serveringen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7960 gange,
og udskrevet 178 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu