Farseret kyllingefilet med krydderurtesauce og tagliatelle

Farseret kyllingefilet med krydderurtesauce og tagliatelle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Farseret kyllingefilet med krydderurtesauce og tagliatelle, billede 4 Farseret kyllingefilet med krydderurtesauce og tagliatelle, billede 1 Farseret kyllingefilet med krydderurtesauce og tagliatelle, billede 2 Farseret kyllingefilet med krydderurtesauce og tagliatelle, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.25 tsk. Karry
0.25 tsk. Muskatnød, friskrevet 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
1 hel muskatnød vejer ca. 3.5 gram
0.5 tsk. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
150 gram Babyspinat, frisk
   
  Sauce:
2 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Kørvel, frisk
1 tsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 tsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
500 gram Tagliatelle frisk
100 gram Rucolasalat
2 Bøftomat En mellem bøftomat vejer ca. 350 gram.
3 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
Opskrift:
2 kyllingefileter deles i lange, tynde og falde skiver. Skiverne lægges så de lapper lidt over hinanden på et stykke mikrobølgeovnsfilm (eller staniol), til de danner en firkant. De 2 resterende fileter skæres i mindre stykker og blendes til en fin fars sammen med æg, salt, muskatnød og karry. Flødes tilsættes til sidst.

Blanchér spinaten og tryk den fri for væde. læg spinaten ud over firkanten af kyllingefileter. Den fine fars smøres oven på spinaten. Firkanten rulles stramt sammen om fyldet og rouladen sættes i ovnen i ca. 35 minutter ved 180 grader C. alm. ovn.

Kog de 2 dl. hønsebouillon ned med 1 dl. piskefløde til den er jævn. Lige inden servering kommes de hakkede krydderurter i. Saucen tages af blusset og 25 g. koldt smør piskes i. Smag til med salt og peber.

Pastaen koges efter anvisning. Skyl rucolaen og nip den i mindre stykker. Bøftomaterne udkernes og skæres i små stykker/strimler. Lige inden servering vendes tomater, rucola og pasta i 3 spsk. varm olie.


karakterer:
Opskriften er vist 85692 gange,
og udskrevet 5248 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (69 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 14545 (3463 kcal)
KJ pr. Pers. 3636 (865 kcal)
Vægt ialt 2540 gram
Vægt pr. Pers. 635 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 572 KJ (136 kcal)
Protein 8.7 gram
Fedt 6.2 gram
Kulhydrat 11.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Jørn   -  2016-01-07 07:12:27
Viklig lægge, er blevet bestilt til at lave det igen

  -  2010-01-24 08:02:11
Hvordan ruller man dem bedst sammen, nogen tricks?

Laila  -  2010-01-19 16:05:44
LÆKKERT! Kom lidt groft-hakket champignon (fra glas) og finthakket bacon i farsen. Samt paprika istedet for karry. Vildt lækkert!

Nina  -  2010-01-02 18:47:40
Mums andet er der ikke at sige

Cecilie  -  2009-08-26 12:25:33
Jeg lavede det til min kæreste, og vi nød det begge rigtig meget. Undlod at putte kørvel i. Det var lækkert!

Else-Marie  -  2009-06-08 10:24:12
Meget velsmagende og lækker

Rikke  -  2008-09-23 09:40:15
en super lækker opskrift som er et hit i mit køkken.

anja  -  2007-08-12 19:27:00
det lyder lækkert vil jeg prøve