Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Hvinand

Hvinand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svømmefugle - Hvinand - Hvinænder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 storehvinænder
30 g.smør/margarine
 salt
 peber
2-3 dl.bouillon
 dl.piskefløde
1 tsk.rønnebær- eller ribsgele
 
 Tilbehør:
 hvide og eller ristede kartofler
 sovs
 hvidkålssalat med citronfløde
 
Opskrift:
Tør ænderne indvendig med køkkenrulle. Sæt lår og vinger op med kødpinde.

Brun ænderne og indmaden i gyldent fedtstof i en gryde. Drys salt og peber over. Tilsæt bouillon og halvdelen af fløden. Dryp resten af fløden over andebrystet af og til under stegningen. Lad først ænderne stege 10-15 min. på hver side, derefter på ryggen.

Stegetiden afhænger af størrelse og alder, de skal stege 45 min., hvis de er unge, men op til 1½ time, hvis de er gamle. Mærk med en kødpind i låret om de er møre.

Tag ænderne op af gryden, pak dem i folie og hold dem varme. Smag skyen til med lidt gelé og lad den koge ind, hvis det er nødvendigt. Den kan evt. jævnes med lidt meljævning. Skær ænderne ud som kylling.

Server de udskårede ænder med hvide eller stegte kartofler, sovs samt hvidkålssalat med citronfløde.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11696 gange,
og udskrevet 171 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu