Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Ovnstegt hjorteryg med svampesovs

Ovnstegt hjorteryg med svampesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Hjorteryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 kg.hjorteryg
1 tsk.salt
 peber
20 g.smør
1 dl.rødvin
4 dl.vand
 dl.fløde
½ dl.creme fraiche
1 tsk.majsstivelse
15 g.smør
1 tsk.ribsgelé
¾ tsk.salt
 peber
150 g.champignon
 
 Tilbehør:
 kartofler
 bønner
 
Opskrift:
Hjorteryggen gnides med salt og peber. Lægges i en bradepande. Smørklatter lægges over. Brunes 15 min ved 225°. Rødvin og vand tilsættes. Steger videre ved 160° i ca. 40 min. Kødet trækker under alu-folie ca. 15 min. Skyen sies og varmes op. Majsstivelse udrøres i fløde og creme fraiche, og tilsættes den varme sky. Smør røres i. Koges igennem 1-2 min. Smages til med salt, peber og ribsgelé, tilsættes evt. kulør. Champignonerne skæres i kvarte og svitses på en tør pande. Champignonerne kommes i saucen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (16 stemmer)

Opskriften er vist 34237 gange,
og udskrevet 1942 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Dorthe  -  2011-03-24 21:18:03
Super lækker opskrift. Helt perfekt