Hjorteryggen gnides med salt og peber. Lægges i en bradepande. Smørklatter lægges over. Brunes 15 min ved 225°. Rødvin og vand tilsættes. Steger videre ved 160° i ca. 40 min. Kødet trækker under alu-folie ca. 15 min. Skyen sies og varmes op. Majsstivelse udrøres i fløde og creme fraiche, og tilsættes den varme sky. Smør røres i. Koges igennem 1-2 min. Smages til med salt, peber og ribsgelé, tilsættes evt. kulør. Champignonerne skæres i kvarte og svitses på en tør pande. Champignonerne kommes i saucen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.5
(16 stemmer)
Opskriften er vist 34612 gange, og udskrevet 1951 gange.
Kommentarer
Dorthe - 2011-03-24 21:18:03 Super lækker opskrift. Helt perfekt
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider