Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mons kanin

Mons kanin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 Kanin
 Spæk
 Sennep
 Urter
 
Opskrift:
Ryggen skæres ud i passende store Stykker og de vikles om med tyndt Spæk, efter at være smurt ind i Sennep - og så steges den i en Stegegryde, i Fedt eller Smør og med Krydderier ved - og det betyder sådan noget som Selleri, Gulerødder, Hvidløg - der er ingen vej udenom, men De kan jo nøjes med et Fed (og Fed betyder ikke Bundter, men de små Dele, man kan dele det enkelte Hvidløg i), og så i øvrigt hvad De synes.

Når tingene er brunede, hældes Suppen ved, og den har De samtidig lavet ved at koge Benene af Kaninen af i vand med en Suppevisk og Salt. og så er der egentlig ikke mere at sige om den ting.

De kan give Kartofler til, hvis De har lyst, men det kan også spises med brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8588 gange,
og udskrevet 103 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2013-03-16 11:45:19
Det er da det værste pladder jeg nogensinde har hørt, at det skulle være totalt umuligt at lave kanin (eller noget som helst mad for den sags skyld) uden hvidløg! Der findes oceaner af alternativer hvis man gerne vil give retter noget ekstra smag - et enkelt (dansk!) eksempel ville være ramsløg