Kog først en risengrød af følgende:
Vand og salt koges sammen med den flækkede vaniljestang, risene kommes i og det koger under låg i ca. 10 min. Hæld derefter mælken i og kog videre under låg i ca. 30 min.
Afkøl grøden og vej 80 gr. pr. portion til hver. Derefter tilsættes sødemiddel og essens, den udblødte husblas smeltes og kommes i.
Rør til sidst A 38 i og det hele røres forsigtig sammen.
Hældes op i portionsglas eller skål og server kirsebærsovs til.
Opskriften er vist 18087 gange, og udskrevet 135 gange.
Kommentarer
eliza - 2019-09-26 14:51:08 Få så styr på jeres retskrivning! Det hedder risalamande, eller ris à l'amande. Fordi der er mandler i. Mandel hedder amande på fransk!
Torben - 2017-12-20 08:20:52 Det er første opskrift jeg har set på Risalmande uden mandler. Desuden er der mindst 3 ingredienser som under ingen omstændigheder bør forekomme i en sådan opskrift: Husblas, Sødemiddel og Mandelessens. Specielt de sidste to kemikalier er problematiske, da begge er både allergifremkaldende og mistænkt for kræft. Føj for en opskrift.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider