Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ris a la mande med husblas

Ris a la mande med husblas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Risdessert

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

HøjtidJul - julen

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :



Ingredienser:
1.5 dl.grødris
2 dl.vand
8 dl.skummetmælk
0.5 tsk.seltin salt
1 vanillestang
 Sødemiddel
 Mandelessens
6 dl.A 38
3 bl.husblas
480 g.kogt ris
 
Opskrift:
Kog først en risengrød af følgende:
Vand og salt koges sammen med den flækkede vaniljestang, risene kommes i og det koger under låg i ca. 10 min. Hæld derefter mælken i og kog videre under låg i ca. 30 min.

Afkøl grøden og vej 80 gr. pr. portion til hver. Derefter tilsættes sødemiddel og essens, den udblødte husblas smeltes og kommes i. Rør til sidst A 38 i og det hele røres forsigtig sammen.

Hældes op i portionsglas eller skål og server kirsebærsovs til.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Risalamande

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 18087 gange,
og udskrevet 135 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

eliza  -  2019-09-26 14:51:08
Få så styr på jeres retskrivning! Det hedder risalamande, eller ris à l'amande. Fordi der er mandler i. Mandel hedder amande på fransk!

Torben  -  2017-12-20 08:20:52
Det er første opskrift jeg har set på Risalmande uden mandler. Desuden er der mindst 3 ingredienser som under ingen omstændigheder bør forekomme i en sådan opskrift: Husblas, Sødemiddel og Mandelessens. Specielt de sidste to kemikalier er problematiske, da begge er både allergifremkaldende og mistænkt for kræft. Føj for en opskrift.