Salt lårene med ca. 25 gr groft salt per kilo. Bland med krydderierne. Lad dem trække et døgn. Lad dem simre så møre at kødet slipper benet, ved svag varme ca. 3 timer. Køl lårene i fedtet til de skal bruges. Køligt kan de snildt opbevares 3-4 uger tildækket i fedtet. Steg lårene sprøde og varme på en jernpande eller en ovn før serveringen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7576 gange, og udskrevet 129 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider