Syltede gåselår

Syltede gåselår, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gås - Gåselår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
 gåselår
 gåsefedt
4 fedhvidløg
 rosmarinkviste
 peber
 salt
 
 
Opskrift:
Salt lårene med ca. 25 gr groft salt per kilo. Bland med krydderierne. Lad dem trække et døgn. Lad dem simre så møre at kødet slipper benet, ved svag varme ca. 3 timer. Køl lårene i fedtet til de skal bruges. Køligt kan de snildt opbevares 3-4 uger tildækket i fedtet. Steg lårene sprøde og varme på en jernpande eller en ovn før serveringen.


karakterer:
Opskriften er vist 8368 gange,
og udskrevet 142 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu