Snit gåsebrysterne på kryds og tværs i fedtet. Brun dem grundigt på fedtsiden og derefter på den ande side. Tag dem fra.
Snit kålen fint. Lad den trække et par timer med salt og eddike. Kålen smider saft. Hæld saften bort. Steg den til den falder let sammen ved ikke for høj varme i lidt af det afsmeltede gåsefedt.
Kom krydderier, afbrunet gåsebryst og hvidvin ved, og lad det simre i 15-20 minutter, til gåsen er rosastegt.
Smag til med sukker, honning eller frugtgelé.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.9
(7 stemmer)
Opskriften er vist 24913 gange, og udskrevet 467 gange.
Kommentarer
peterwr - 0000-00-00 00:00:00 Det hedder bryst i ental. Man siger aldrig bryster !
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider