Braiserede gåsebryster

Braiserede gåsebryster, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gås - Gåsebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 storthvidkålshoved
2 dl.hvidvinseddike
2 spsk.salt
2 gåsebryster
4 dl.hvidvin
6 enebær
4 fedhvidløg
1 tsk.spidskommen
 salt
 peber
 sukker
 honning
 frugtgelé
 
Opskrift:
Snit gåsebrysterne på kryds og tværs i fedtet. Brun dem grundigt på fedtsiden og derefter på den ande side. Tag dem fra.

Snit kålen fint. Lad den trække et par timer med salt og eddike. Kålen smider saft. Hæld saften bort. Steg den til den falder let sammen ved ikke for høj varme i lidt af det afsmeltede gåsefedt.

Kom krydderier, afbrunet gåsebryst og hvidvin ved, og lad det simre i 15-20 minutter, til gåsen er rosastegt.

Smag til med sukker, honning eller frugtgelé.





karakterer:
Opskriften er vist 27402 gange,
og udskrevet 488 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Det hedder bryst i ental. Man siger aldrig bryster !