| |
|
Sprængning af lammekølle
Sprængning af lammekølle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1 | | lammekølle(helst uden skank) eller 1 udbenet lammekølle1 lammekølle(helst uden skank) eller 1 udbenet lammekølle | | | | | | Saltlage: Saltlage: | 3 | l. | vand3 l. vand | 800 | g. | salt800 g. salt | 100 | g. | sukker100 g. sukker | | | |
| |
Saltlage:
Vand, salt og sukker koges sammen og afkøles.
Lammekøllen lægges i saltlagen og trækker 2 døgn, helst i køleskab, vendes flere gange hvis saltlagen ikke dækker helt.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 11470 gange, og udskrevet 317 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|