Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Karrysild I

Karrysild I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

BuffeterRet : Buffeter

Hovedingrediens : SildeFisk

SildHøjtid: Jul

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Karrysild I, billede 4 Karrysild I, billede 1 Karrysild I, billede 2 Karrysild I, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.marinerede sildefileter
4 hårdkogte æg
4 chalotteløg
 
 Karrysauce:
200 g.mayonaise
1 dl.fløde
2 tsk.karry
 gurkemeje efter smag
 lidt citronsaft
 salt
 peber
 
 


Opskrift:

Fløden røres med mayonnaise og smages til, gurkemeje tilsættes til den ønskede farve.

Sildefileterne skæres i små stykker, og kommes i saucen sammen med hakkede æg og løg, og trækker i mindst en time.

Pyntes med æg og tomat.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (22 stemmer)

Opskriften er vist 73502 gange,
og udskrevet 2852 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

bente   -  2017-11-26 16:17:37
hej hvor lang tid i forvejen kan man lave den


kim marslev  -  2010-12-17 11:27:50
prøv også at komme lidt finthakket æble i ( gerne Coxorange ) og gerne rødbedder - super


september1960  -  2010-12-05 00:04:25
Kan den evt. laves dagen før?


lise  -  2010-03-27 21:06:03
hvor skal den hen når man har lavet den. skal den i ovnen eller køleskabet eller et andet sted


familien rasmussen  -  2009-11-26 13:43:09
læææækkkeeerrttt. mmm det skal i hvertfald have på bordet...


Gunnar  -  2008-12-19 20:34:32
Meget nem opskrift, som bare er rigtig god. Den skal I bare prøve.


Bettina  -  2007-12-13 23:07:14
Hvis du bytter pynten ud, med rødbeder, der bliver lagt i strimler, som tremmer, så hedder denne ret, tremme-sild. Vi laver den dog uden rødbederne. Den stammer fra danmark, i gamle dage, fra fængslet... Derfor navnet tremme-sild. Hvis du kalder den karrysild, bliver du skuffet, når du kommer ud i byen og får karrysild, for der er ikke æg i, og den er ikke lige så rund i smagen, som denne dejlige tremme-sild :-) Bare lige lidt kommentarer ;-)


sunny  -  2007-11-06 15:32:58
meget lækker


dorrit  -  2006-12-17 16:10:42
pænt anrettet