Karrysild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Højtid: Jul Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fløden røres med mayonnaise og smages til, gurkemeje tilsættes til den ønskede farve.
Sildefileterne skæres i små stykker, og kommes i saucen sammen med hakkede æg og løg, og trækker i mindst en time. Pyntes med æg og tomat. |
|
Opskriften er vist 91862 gange,
og udskrevet 3000 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (25 stemmer) |
|
Kommentarer bente - 2017-11-26 16:17:37 hej hvor lang tid i forvejen kan man lave den kim marslev - 2010-12-17 11:27:50 prøv også at komme lidt finthakket æble i ( gerne Coxorange ) og gerne rødbedder - super september1960 - 2010-12-05 00:04:25 Kan den evt. laves dagen før? lise - 2010-03-27 21:06:03 hvor skal den hen når man har lavet den. skal den i ovnen eller køleskabet eller et andet sted familien rasmussen - 2009-11-26 13:43:09 læææækkkeeerrttt. mmm det skal i hvertfald have på bordet... Gunnar - 2008-12-19 20:34:32 Meget nem opskrift, som bare er rigtig god. Den skal I bare prøve. Bettina - 2007-12-13 23:07:14 Hvis du bytter pynten ud, med rødbeder, der bliver lagt i strimler, som tremmer, så hedder denne ret, tremme-sild. Vi laver den dog uden rødbederne. Den stammer fra danmark, i gamle dage, fra fængslet... Derfor navnet tremme-sild. Hvis du kalder den karrysild, bliver du skuffet, når du kommer ud i byen og får karrysild, for der er ikke æg i, og den er ikke lige så rund i smagen, som denne dejlige tremme-sild :-) Bare lige lidt kommentarer ;-) sunny - 2007-11-06 15:32:58 meget lækker dorrit - 2006-12-17 16:10:42 pænt anrettet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne