Kommentarer
bente - 2017-11-26 16:17:37 hej hvor lang tid i forvejen kan man lave den
kim marslev - 2010-12-17 11:27:50 prøv også at komme lidt finthakket æble i ( gerne Coxorange ) og gerne rødbedder - super
september1960 - 2010-12-05 00:04:25 Kan den evt. laves dagen før?
lise - 2010-03-27 21:06:03 hvor skal den hen når man har lavet den. skal den i ovnen eller køleskabet eller et andet sted
familien rasmussen - 2009-11-26 13:43:09 læææækkkeeerrttt.
mmm det skal i hvertfald have på bordet...
Gunnar - 2008-12-19 20:34:32 Meget nem opskrift, som bare er rigtig god. Den skal I bare prøve.
Bettina - 2007-12-13 23:07:14 Hvis du bytter pynten ud, med rødbeder, der bliver lagt i strimler, som tremmer, så hedder denne ret, tremme-sild. Vi laver den dog uden rødbederne. Den stammer fra danmark, i gamle dage, fra fængslet... Derfor navnet tremme-sild. Hvis du kalder den karrysild, bliver du skuffet, når du kommer ud i byen og får karrysild, for der er ikke æg i, og den er ikke lige så rund i smagen, som denne dejlige tremme-sild :-) Bare lige lidt kommentarer ;-)
sunny - 2007-11-06 15:32:58 meget lækker
dorrit - 2006-12-17 16:10:42 pænt anrettet
|