Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Forårsrisotto

Forårsrisotto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Risotto

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Forårsrisotto, billede 4 Forårsrisotto, billede 1 Forårsrisotto, billede 2 Forårsrisotto, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Svinekød, hakket ca. 6% fedt
3 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
250 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
250 gram Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
250 gram Knoldselleri 1 mellem knoldselleri vejer ca 800gram skrællet vægt
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
2 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 dl. Svinebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Paprika
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Tilbehør:
Hvidløgsflutes eller hvidløgsbrød passer godt til.
Opskrift:

Risene koges efter anvisningen på posen.

Grøntsager hakkes fint og svitses i smørret. Det hakkede kød tilsættes og svitses med indtil det har skiftet farve og er grynet. Bouillon og krydderier tilsættes og det hele koger i 15 minutter.

Risene vendes i og det hele varmes godt igennem.

Ved serveringen kan der pyntes med tomatbåde og agurkeskiver.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (46 stemmer)

Opskriften er vist 214619 gange,
og udskrevet 4111 gange.


Energi:
KJ total 8066 (1920 kcal)
KJ pr. Pers. 2016 (480 kcal)
Vægt ialt 2226 gram
Vægt pr. Pers. 556 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 362 KJ (86 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 2.9 gram
Kulhydrat 9.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Fie  -  2017-03-08 17:06:39
Vi synes det smager rigtig godt, men man skal passe på ikke at putte for met soja i 0, 1 spsk er rigeligt😊 Hilsen fie på 12 år


  -  2014-05-09 09:00:24
Lene og Gitte: Nu ledte jeg f.eks specifikt efter en risotto-opskrift, og så er det skuffende at komme ind på en ret der intet har med risotto at gøre. Det skal slet ikke misforstås - den ser god ud, og jeg gemmer den da til en anden gang hvor ejg skal have noget nem mad; men det er IKKE en risotto


Kate  -  2014-02-27 17:35:23
Det er altså ikke risotto det her!!!! Come on


Kim  -  2012-08-21 10:53:33
Fuck hvor pinligt, det har jo INTET med risotto at gøre???


Bente  -  2011-10-02 11:37:20
jeg er enig i, hvorfor gå op i hvad retten hedder bare folk synes det smager godt. Det er jo ikke en navngivningswebside men en opskrifteside, her i familien synes vi retten smagte dejlig.


gitte  -  2011-08-07 12:59:38
Enig med lene det er ikke navnet der gælder det er om det smager godt og jeg syntes at opskriften er fantastisk.:-)


Lene  -  2011-07-08 01:25:33
Hvorfor kommentere på navnet? Hvad med at koncentrere sig om at kommentere på opskriften. Jeg synes retten smager utrolig godt, og tippet med peberfrugt kan klart anbefales.


Peter  -  2009-06-09 17:02:07
Enig med jimmy og - Dette her er en bleg efterligning af risotto og burde ikke hedde det. Hvorfor "snyde" med risotto når det nu engang er så nemt at lave? Men godt at folk syntes at den smager godt.


  -  2009-01-14 12:51:47
enig med jimmy, og hvor er foråret egentlig henne i denne ret???


jimmy  -  2008-06-29 13:43:53
denne her ret har som mange af de andre heller ikke noget med risotto at gøre ! Prøv at læse en kogebog.


Per  -  2008-04-09 10:28:08
Jeg syntes det er syndt og unødvendigt at hakke alle grønsagerne fint, løget hakkes fint, porrerne skæres i tynde skiver, selleri skæres i tern og champignong skæres i skiver, Jeg tror jeg ville tilsætte 1 grøn og rød peberfrugt og så spare lidt på paprikaen.


Inge-lise Nørgaard  -  0000-00-00 00:00:00
Vi syntes det smager rigtigt godt, har fået det flere gange