|
500 |
gram |
Svinekød, hakket ca. 6% fedt500 gram Svinekød, hakket ca. 6% fedt
|
3 |
dl. |
Vand3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
2 |
dl. |
Ris2 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.
80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
|
2 |
tsk. |
Salt2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
250 |
gram |
Løg, pillet vægt250 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
250 |
gram |
Porre, renset vægt250 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.
1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
|
250 |
gram |
Knoldselleri, skrællet vægt250 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
|
250 |
gram |
Champignoner, renset vægt250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
|
2 |
spsk. |
Olie solsikke/vindruekerne2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
2 |
dl. |
Svinebouillon2 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
tsk. |
Paprika1 tsk. Paprika
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
2 |
spsk. |
Sojasauce2 spsk. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
|
KJ total 8066 (1920 kcal)
KJ pr. Pers. 2016 (480 kcal)
Vægt ialt 2226 gram
Vægt pr. Pers. 556 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 362 KJ (86 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 2.9 gram
Kulhydrat 9.1 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|