Forårsrisotto næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Svinekød, hakket ca. 6% fedt
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
250 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
250 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
250 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Paprika
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 8066 (1920 kcal)
KJ pr. Pers. 2016 (480 kcal)
Vægt ialt 2226 gram
Vægt pr. Pers. 556 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 362 KJ (86 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 2.9 gram
Kulhydrat 9.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)