helt afpudset kalvekam600 g. helt afpudset kalvekam
1
spsk.
olivenolie1 spsk. olivenolie
1
dl.
hvidvin1 dl. hvidvin
¼-½
potte
frisk salvie¼-½ potte frisk salvie
salt salt
peber peber
Opskrift:
Skær kødet i terninger på 2x2x2 cm. Steg kødet ved høj varme i olien i en sauterpande i nogle min., tilsæt hvidvin og lad det koge 2-3 min. til. Kom salvie ved og smag til med salt og peber.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9047 gange, og udskrevet 109 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider