| |
|
Pitabrød med tunfiskefyld
Pitabrød med tunfiskefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
8 | | pitabrød8 pitabrød | | | | 1 | ds. | tun i vand1 ds. tun i vand | | | | 1 | lille | løg1 lille løg | 2 | dl. | ymer2 dl. ymer | 1 | spsk. | sød sennep1 spsk. sød sennep | 1/2 | tsk. | salt1/2 tsk. salt | 1 | tsk. | paprika1 tsk. paprika | | | klippet dild klippet dild | | | | | | strimlet salat strimlet salat | | | snittet peberfrugt snittet peberfrugt | | | tomatskiver tomatskiver | | | |
| |
Hæld væden fra tunen og findel den med en gaffel.
Hak løget ganske fint. Tun, løg, ymer, sennep, salt, paprika og klippet dild røres sammen.
Varm pitabrødene og fyld dem med tunblandingen og fyld efter med strimlet salat, snittet peberfrugt og tomatskiver.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4
(6 stemmer)
Opskriften er vist 48360 gange, og udskrevet 1267 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Nikoline - 0000-00-00 00:00:00 feta er også lækkert i
|
|