Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Vildragout med svampe og selleri

Vildragout med svampe og selleri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrigt Vildt - Diverse dyrevildt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.vildtbov i tern
4 skalotteløg i tern
1 tyk skive selleri delt i 4
1 gulerod i skiver
4 knuste enebær
3 kvistetimian
2 fedhakket hvidløg
3 dl.rødvin
2 dl.bouillon
1 spsk.olie
2 tsk.majsstivelse
200 g.kogte Le puy linser
250 g.svampe i skiver
1 skiveselleri i små tern
20 g.smør
 
Opskrift:
Kom kød, løg, selleri, gulerod, enebær, timian, hvidløg og rødvin i en frysepose og lad det trække i køleskabet i et døgn. Tag kødet op, dup det tørt i køkkenrulle og sauter det i olien i en stor stegegryde til det har taget farve. Kom lage, urter og bouillon ved og bring det langsomt i kog. Fjern skum, læg låg på og lad ragouten simre til kødet er mørt, 30-40 min. Kasser selleri og timiankviste, tilsæt linser, varm ragouten igennem og jævn med majsstivelse udrørt i koldt vand. Blancher de små selleritern i 1 min. i letsaltet vand. Steg dem i smør sammen med svampene kort før ragouten skal serveres. Server med en god kartoffelmos – evt. med rosenkål eller grønkål


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10604 gange,
og udskrevet 223 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu