Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Vildtragout

Vildtragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrigt Vildt - Diverse dyrevildt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Vildtragout, billede 4 Vildtragout, billede 1 Vildtragout, billede 2 Vildtragout, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 g.vildtkød
250 g.champinons
3-4 gulerødder
 salt
 peber
2 fedhvidløg
5 dl.rødvin
5 dl.fløde
 
200 g.grønne ærter
 Fedtstof til stegningen
 Bacon til at pynte med.
 
Opskrift:
Vildtkød som er skåret i mindre stykker svitses,og tilsættes ca ½ L rødvin,lad det småsurre i ca 10 min.sammen lidt salt og peber,samt hvidløg(2fed)-

3-4 gulerødder skæres i mindre stykker og tilsættes vildtgryden.

Efter ca 20 min tilsættes:
250g champinons skåret i skiver,og som er let brunet, kommes i vildtgryden

Derefter kommes fløden i, under omrørring. Lad det hele småsnurre i ca 3/4 time.

Kom til sidst ca 200 g grønne ærter i og lad det blive gennemvarmt Ragouten hældes en varm skål og pyntes med stegt bacon.

Serveres med Kartoffelmos, som bliver blandet med småstykker af stegt kyllingelever eller andelever


Der serveres appelsinsalat til:
3 appelsiner skrælles og skæres i mindre stykker,de kommes i en skå, sammen med ca 150 g nødder.(gem lidt nødder til pynten)

Det overhældes med lidt sherry eller portvin,og pyntes med nødder.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (18 stemmer)

Opskriften er vist 63933 gange,
og udskrevet 3243 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Btina  -  0000-00-00 00:00:00
Hvilke nødder skal man bruge ? og skal de hakkes inden de blandes med appelsinerne ? og til sidst, hvor meget portvin skal man bruge ?

Poul  -  0000-00-00 00:00:00
Meget nem og lækker også med mørbrad skal dog ikke koge så længe (samlet kogetid 30 min)

Marianne  -  0000-00-00 00:00:00
Meget lækkert, ment at lave.