Vildtkød som er skåret i mindre stykker svitses,og tilsættes ca ½ L rødvin,lad det småsurre i ca 10 min.sammen lidt salt og peber,samt hvidløg(2fed)-
3-4 gulerødder skæres i mindre stykker og tilsættes vildtgryden.
Efter ca 20 min tilsættes:
250g champinons skåret i skiver,og som er let brunet, kommes i vildtgryden
Derefter kommes fløden i, under omrørring.
Lad det hele småsnurre i ca 3/4 time.
Kom til sidst ca 200 g grønne ærter i og lad det blive gennemvarmt
Ragouten hældes en varm skål og pyntes med stegt bacon.
Serveres med Kartoffelmos, som bliver blandet med småstykker af stegt kyllingelever eller andelever
Der serveres appelsinsalat til:
3 appelsiner skrælles og skæres i mindre stykker,de kommes i en skå, sammen med ca 150 g nødder.(gem lidt nødder til pynten)
Det overhældes med lidt sherry eller portvin,og pyntes med nødder.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.4
(18 stemmer)
Opskriften er vist 64779 gange, og udskrevet 3256 gange.
Kommentarer
Btina - 0000-00-00 00:00:00 Hvilke nødder skal man bruge ? og skal de hakkes inden de blandes med appelsinerne ? og til sidst, hvor meget portvin skal man bruge ?
Poul - 0000-00-00 00:00:00 Meget nem og lækker også med mørbrad skal dog ikke koge så længe (samlet kogetid 30 min)
Marianne - 0000-00-00 00:00:00 Meget lækkert, ment at lave.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider