Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Cassoulet

Cassoulet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Bouillon:
1 ande- eller gåseskrog
 Løg
 Gulerødder
 Porrer
 Tomater
 Hvidløg
 Laurbærblade
 Timian
 Salt
 peber
 
 Hvide bønner, hvis skind ikke sprænger (60 g per person)
 krydderblanding (især muskatnød)
 Frisk timian
 Hakket hvidløg
 Salt
 
 Diverse pølser
 Ande- eller gåseconfit
 
 
Opskrift:
Tilbered bouillonen. Blancher bønnerne i kogende vand, så de bliver blanke. Hæld vandet fra bønnerne og kom dem i bouillonen. Tilsæt hvidløg, timian, salt og den hemmelige krydderblanding. Kog bønnerne i 2-2½ time. Læg stegte, fede pølser i hver sin lerskål og kom bønner over. Bag bønnerne ca. 25 min. i ovnen, så der dannes en skorpe oven på. Tag dem ud og lad dem stå til næste dag. Rør skorpen ned i cassouleten og bag den i ovnen igen. Gentag denne proces 2-4 gange efter smag og tilsæt confit-stykker og fine pølser før den sidste bagning, der varer ca 30 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 13949 gange,
og udskrevet 189 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

LRJ  -  2010-11-17 15:01:31
ha ha ha ja det var dog alligevel den dårligste opskrift jeg længe har læst. "den hemmelige krydderblanding"???!

Pips  -  2009-02-19 10:01:02
Mangler mængdeangivelser. Skal bønnerne ikke udblødes? - og hvordan ved jeg, hvilke bønner skindet ikke sprænger på?