Kommentarer
Bjørn - 2014-10-14 18:19:35 Prøv at lade det hele simre med et par kraftterninger (kylling/okse), lidt fiskesovs samt et godt skvat Vermouth - super lækker smag
- 2009-03-24 17:04:43 Elin
Jeg har noget krondyrkød,kan man ikke bruge det
husmor - 2009-02-03 15:42:33 prøv også med grisekød i stedet oksekød :)
Anna Lise - 2008-02-11 13:09:45 Hvor der bruges flåede tomater er det en ide at bruge en teskefuld sukker. Så bliver det ikke bittert
Kokken Benny. - 2007-06-20 10:45:14 Jeg synes det smager fantastisk, men som nogen af de andre skriver skal tomat puréen koga fra starten og nej der er ikke coctailpølser i stroganoff !
Til Jan - 2007-02-26 17:25:01 Så vidt jeg ved er der da ikke cocktailpølser i stroganoff...
jan - 2007-02-26 07:11:16 Dette er stroganoff !
Martin - 2007-02-24 14:59:43 Prøv at tilsætte en teske brun farin til sidst. Lad kød, bacon og løg simre i en halv flaske rødvin fra starten
Jeppe - 2006-12-01 12:02:10 Med løg og ris som tilbehør, er det en både nem og god ret
Holm - 0000-00-00 00:00:00 Bente har absolut, absolut og mere absolut ret! :-)
Bente - 0000-00-00 00:00:00 Løg, Løg og flere Løg.
Holm - 0000-00-00 00:00:00 Jeg ville bytte om på tilsætningstiden for tamatpuré og champignons, så man kan smage at det er champignons.
Beth - 0000-00-00 00:00:00 Ja. - God ret til også at komme rester/andre grønsager i.
Lecia - 0000-00-00 00:00:00 Jeg er enig med Anni - Ellers en lækker ret. Jeg tilsatte også lidt strimlet rødpeberfrugt.
Anni - 0000-00-00 00:00:00 Jeg mener, at tomatpuren skal koge med fra begyndelsen, så den mister det syrlige og bliver mere blød i smagen.
|