fadkoteletter, 1-1½ cm tykke (400g)4 fadkoteletter, 1-1½ cm tykke (400g)
salt salt
peber peber
250
g.
skalotteløg eller små zittauerløg250 g. skalotteløg eller små zittauerløg
4
dl.
grøntsags- eller tomatjuice4 dl. grøntsags- eller tomatjuice
250
g.
champignon250 g. champignon
1
spsk.
sød chilisauce1 spsk. sød chilisauce
½
tsk.
edelsüss paprika½ tsk. edelsüss paprika
salt salt
peber peber
2
spsk.
persille 2 spsk. persille
Opskrift:
Dup koteletterne tørre med køkkenrulle og krydr dem med peber.
Brun dem på panden ca.1 minut på hver side. Tag dem af og læg dem på en tallerken.
Champignon- løgsauce:
Pil løgene og skær dem i halve el. kvarte afhængig af størrelsen. Svits dem på en pande. Tilsæt juicen og lad løgene småkoge under låg i ca.5 min.
Rens champignon og skær dem i kvarte. Kom dem på panden med paprika og chilisauce. Lad saucen småkoge i ca.10 minutter under låg.
Læg koteletterne ned i saucen og lad dem simre i 2 min. På hver side.
Drys retten med hakket persille.
Serveres med Løse ris samt broccoli eller grønne bønner.
Tips:
I stedet for låg, kan kommes folie over panden.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.7
(9 stemmer)
Opskriften er vist 95859 gange, og udskrevet 1991 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider