Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Fadkoteletter i champignon-løgsauce

Fadkoteletter i champignon-løgsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fadkoteletter i champignon-løgsauce, billede 4 Fadkoteletter i champignon-løgsauce, billede 1 Fadkoteletter i champignon-løgsauce, billede 2 Fadkoteletter i champignon-løgsauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4  fadkoteletter, 1-1½ cm tykke (400g)
 salt
 peber
 
250 g.skalotteløg eller små zittauerløg
4 dl.grøntsags- eller tomatjuice
250 g.champignon
1 spsk.sød chilisauce
½ tsk.edelsüss paprika
 salt
 peber
2 spsk.persille
 
Opskrift:
Dup koteletterne tørre med køkkenrulle og krydr dem med peber. Brun dem på panden ca.1 minut på hver side. Tag dem af og læg dem på en tallerken.

Champignon- løgsauce:
Pil løgene og skær dem i halve el. kvarte afhængig af størrelsen. Svits dem på en pande. Tilsæt juicen og lad løgene småkoge under låg i ca.5 min.

Rens champignon og skær dem i kvarte. Kom dem på panden med paprika og chilisauce. Lad saucen småkoge i ca.10 minutter under låg.

Læg koteletterne ned i saucen og lad dem simre i 2 min. På hver side.

Drys retten med hakket persille.

Serveres med Løse ris samt broccoli eller grønne bønner.

Tips:

I stedet for låg, kan kommes folie over panden.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (8 stemmer)

Opskriften er vist 95100 gange,
og udskrevet 1981 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu