Petits fours

Petits fours, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Kransekage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Persipan

HøjtidNytår

Oprindelsesland : Tyskland

TysklandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kg.persipan
600 g.sukker
250 g.æggehvider
 
 
Opskrift:
Alle ingredienserne røres i maskine i 20 minutter. Sprøjtes ud i små toppe, som bages ved 200 grader C i ca. 10 minutter på ovnens midterste rille.

Toppene pyntes med pyntebær, chokoladeknapper, nødder eller andet passende.

Tips:

Persipan er en slags kransekagemasse, som kan købes i Tyskland.





karakterer:
Opskriften er vist 45030 gange,
og udskrevet 497 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-12-22 15:22:59
Jeg tror at jeres kransekagestykker er blevet flade pga, at I har kommet for meget æggehvide i. Når jeg laver dem, bruger jeg 4 bægre past. æggehvide (det svarer til 6 æggehvider) , 1 kg persipan og 250 g sukker. Den opskrift virker hver gang. :)

  -   2010-12-30 14:51:00
mine kransekager blev også helt flade

  -   2010-12-29 06:51:12
Percipan er masse som er lavet på abrikoskerner i stedet for mandler. Det er billigere og efter min mening ringere at bruge percipan, da smagen kommer fra mandelessens.

  -   2009-11-03 18:29:04
Er der sket en forandring med percipanen? Har nu 3 gange prøvet at bage efter opskriften her, og hver gang er kagerne blevet flade - har nogen mon erfaring med dette. Før har jeg ofte bagt efter samme opskrift med rigtig godt resultat Hilsen Annette

  -   2009-10-01 10:05:12
Persipan kaldes også kransekagemasse på dansk. Det kan købes i Tyskland.

  -   2009-09-17 10:19:49
hvad er persipan? skal bruge det til et tysk projekt, så svar udbedes rimelig hurtigt! -på forhånd tak :)

  -   2009-04-25 00:17:53
hvad er persipan?