Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Agerhøns a`la cremè

Agerhøns a`la cremè, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Agerhøne - Agerhøns

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
 agerhøns
 salt
 friskkværnet peber
 et drys timian
 smør
 tynde skive spæk
2 dl.kogende vildtsky
1 dl.piskefløde
 mere piskefløde
 rønnnebærgele
 
Opskrift:
Vildt stegt i fløde er jo den klassiske stegemetode, der dog kan varieres. Da den er nem og ligetil, skal den også med ved agerhøns. De istandgjorte agerhøns krydres indvendig med salt, friskkværnet peber samt et drys timian, og en lille klump smør lægges i hver fugl. De barderes med en tynd skive spæk, ombindes og brunes forsigtigt i rigeligt smør og steger nu i 20 minutter Ca. to dl kogende vildtsky hældes ved, sammen med 1 dl. piskefløde. Hønsene videresteger endnu ca. ½ time og tages derpå op. Mere piskefløde hældes i gryden, saucen koger lidt ind, hvorefter den smages til ned rønnnebærgelé. Når bånd og spæk er fjernet fra fuglene, deles de i halve og anrettes med lidt sauce hældt over. Spises med råstegte kartofler og eventuelt æble/sellerisalat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 22390 gange,
og udskrevet 652 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu