Hareragout

Hareragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Hare

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1500 g.hare
7.5 dl.rødvin
20 peberkorn
5 enebær
1 gulerod
2 stænglerblegselleri
1 løg
2 fedhvidløg
50 g.smør
2 spsk.olivenolie
 dl.creme fraiche
1 skivehonningkage
 
Opskrift:
Del haren i passende stykker og fjern de grove sener. Lav en marinade af rødvinen, de istandgjorte grøntsagerne i grove tern, peber og enebær og læg haren i marinaden i mindst 24 timer, gerne længere. Tag kødet op, tør det og brun det i fedtstoffet ved kraftig varme på alle sider. Hæld den siede marinade over, ladrød koge op og lad harestykkerne blive møre. Det tager ca. 35 minutter. Rør nu honningkagen i sovsen, smag den til med salt og peber og jævn med maizena rørt ud i koldt vand. Sovsen må gerne være godt pebret. Rør til sidst creme fraiche i. Farven kan evt. justeres med lidt kulør. Læg harestykkerne tilbage i sovsen og anret i en dyb skål.

Tilbehør:
Server med båndnudler og grøn salat med flødedressing.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 20098 gange,
og udskrevet 470 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu