Hakkebøffer af dyrekød

Hakkebøffer af dyrekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyresmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Hakkebøffer af dyrekød, billede 4 Hakkebøffer af dyrekød, billede 1 Hakkebøffer af dyrekød, billede 2 Hakkebøffer af dyrekød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Dyresmåkød
4 skiver Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
5 Enebær, hele
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Stegning:
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Dyrekødet hakkes og formes til 4 bøffer som omvikles med bacon. Baconen fæstnes med en tandstik. Krydres med knuste enebær og salt og peber.

Bøfferne steges ved god varme i smør 3-4 minutter på hver side.

Tips:

Vi har serveret pandesovs, små smørristede kartofler, ristede svampe, kogte bønner og en waldorffsalat.


karakterer:
Opskriften er vist 98411 gange,
og udskrevet 2914 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6001 (1428 kcal)
KJ pr. Pers. 1500 (357 kcal)
Vægt ialt 910 gram
Vægt pr. Pers. 227 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 659 KJ (157 kcal)
Protein 21.3 gram
Fedt 8.0 gram
Kulhydrat 0.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu