Bring lidt vand i kog og kog korenderne i ca. 10 min. Dryp dem af og skyl i koldt vand.
Stegen rulles i knust peber (tryk så peberet sidder godt fast).
Kom ca. 20 g smør i en stegegryde og brun kødet fra alle sider. Krydres derefter med salt. Hæld cognac og korenderne i gryden. Lad alkoholen fordampe, tilsæt bouillon og lad stegen braisere i ca. 1 time.
Tag kødet op og lad det trække i ca. 15 min. Pisk det sidste smør i gryden og smag til med salt og peber.
Tilbehør:
Server stuvet savoykål og råstegte kartofler til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(5 stemmer)
Opskriften er vist 33039 gange, og udskrevet 691 gange.
Kommentarer
jette - 2008-09-27 09:59:23 til Mette
korender er små bitte rosiner
Mette - 0000-00-00 00:00:00 Hvad er korender?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider