Bøf af Dyrekølle

Bøf af Dyrekølle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrsteak

HøjtidSkt. Hans

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4-5 cm.tykke skiver af køllen
 smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
skiverne bankes med håndroden. Når det brunede smør bruser op, lægges kødstykkerne på panden. Steges 4-8 min. Alt efter, hvor rødt man ønsker kødet. Drysses m. salt og peber. Skal hvile et par min. Inden servering.

Tilbehør
Smørsvitsede svampe og bagte kartofler eller kartoffelgratin kan serveres til.

Tips:

Stykkerne kan også marineres inden stegning. Retten kræver ungt, mørt kød. Prøv tyttebærskum som tilbehør. 1/4 l piskefløde piskes til skum, hvorefter tyttebærsyltetøj vendes i efter smag. Evt. rest fryses ned og spises som isdessert!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (7 stemmer)

Opskriften er vist 26630 gange,
og udskrevet 439 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu