Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Efterårsgryde 02

Efterårsgryde 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 flæskebov (afpudset for svær og fedt)
 Smør
 Jordnøddeolie
12 skalotteløg
½ l.halvsød cider
1 dl.cidereddike
 Salt
 Peber
2-4 kvistetimian
2-3 laurbærblade
1 ½ spsk.cremefraiche
 
 Æble Rösti
 Kartofler
 Granny Smith æbler
 Citronsaft
 Mel
 Smør
 salt
 Peber
 Friskreven muskatnød
 
Opskrift:
Skær boven i mindre stykker og brun kødet i små portioner i smør og jordnøddeolie. Tag kødet af panden. Kom løgene på panden og brun dem. Tilsæt cideren og cidereddiken samt salt, peber, timian og laurbærblade. Kom retten i en 180 grader ovn i et forvarmet fad, og retten stå i ovnen i 1 time og 15 minutter. Bland cremefraichen med skyen fra kødet i en kasserolle til en jævn sauce.

Kog kartoflerne i 8 minutter og riv dem på rivejernets grove side. Riv æblerne og vend dem i citronsaften. Pres saften fra æblerne og bland dem med de revne kartofler. Krydr med salt, peber, muskatnød. Form blandingen til små kager, drys mel over og pensl med smør. Bag dem i en 220 grader varm ovn. Vend dem efter 10 minutter og bag dem i endnu 10 minutter, til de er sprøde og gyldne.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 13971 gange,
og udskrevet 98 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu