Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Banansplit

Banansplit, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Isdessert

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Banansplit, billede 4 Banansplit, billede 1 Banansplit, billede 2 Banansplit, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
50 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
85 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Vanilleis 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   


Opskrift:

Skold og smut eventuelle mandler. Rist nødderne eller mandlerne kort på en tør hed pande. Hak dem godt.

Pisk fløden netop stiv.

Skræl bananerne og skær dem igennem på langs. Læg to halve bananer på hver desserttallerken. Fordel isen imellem og over bananerne.

Læg flødeskum over og drys rundhåndet med hakkede mandler eller nødder og groft høvlet chokolade. Server straks.

Tips:

Der kan også anvendes andre former for is - prøv fx. en bananis sammen med vaniljeis.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (82 stemmer)

Opskriften er vist 30671 gange,
og udskrevet 527 gange.


Energi:
KJ total 10754 (2560 kcal)
KJ pr. Pers. 2688 (640 kcal)
Vægt ialt 690 gram
Vægt pr. Pers. 172 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1558 KJ (371 kcal)
Protein 5.9 gram
Fedt 23.2 gram
Kulhydrat 36.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Tryllekonen  -  2010-12-03 17:15:18
Bland lidt vanilje i piskefløden, det smager fantastisk.


sukkergris  -  2009-05-09 17:54:45
man kan også varme bananerne, så smelter isen og chokoladen og det smager fantastisk


miigH...  -  0000-00-00 00:00:00
den smager meget bedre vis du ik kommer alle de mandler og nødder i


mathias  -  0000-00-00 00:00:00
god mad