Oksemørbrad befries for sener og brunes på en pande evt. i smør.
De kommes i ovn ved 200 grader i ca. 10 minutter.
De tages ud og skal trække i ca. 10 minutter.
Derefter kommes de tilbage i ovn i ca. 8 minutter.
Portvinssauce:
Skalotteløg snittes eller hakkes fint og sauteres i fedtstof i en gryde. Portvin tilsættes og reduceres til en
tyk glace. Tilsæt fond og lad det koge godt igennem.
Det kan jævnes efter behag.
Bagte løg:
Skalotteløgene snittes i toppen som et kryds. Løgene presses let med en tommelfinger for at løsne lagene.
Kom smør og hakket persille på toppen samt salt og peber. Bages i 8-10 minutter ved 200 grader i ovn.
Aspargeskartofler:
Aspargeskartofler koges i letsaltet vand og pilles.
De skæres i skiver. Kastaniesvampe og østershatte renses. Kastaniesvampene skæres i fjerdedele, og østershattene plukkes. De ristes i olie eller smør på en
pande. Tilsæt hele mynteblade og krydre med salt og peber.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 13493 gange, og udskrevet 413 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider