Osso buco med porre og granulata
Hovedingrediens : Oksekød - Ossobuco Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær et par snit i fedtkanten på de 4 skiver kalveskank.
Varm olien på en sauterpande eller i en gryde, brun kødet på begge til det er gyldent.
Krydr med salt og peber. Tilsæt tomatpureen og hvidvinen, skrue ned for varmen og lad det simre i 5 minutter. Kom tomaterne i gryden sammen med laurbærbladene. Hæld vand i gryden til kødet er dækket og lad retten simre yderligere 1 time. Nu tilsættes grønsagerne og hvidløg og retten simre ca. 40 minutter eller til kødet er mørt, hvis saucen er for tynd kan den jævnes.
Granulata: Persille, hvidløg og revet citronskal blandes sammen. Retten anrettes på et fad sammen med grønsagerne, granulata drysses på og serveres med ris. |
|
Opskriften er vist 58652 gange,
og udskrevet 2439 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Gurli - 2012-09-08 10:41:29 Det ser lækkert ud,det vil jeg lave til aften. Lisbeth - 2010-11-07 15:14:44 Gremolata! :-) Klaus - 2009-10-13 13:24:35 Det hedder Gremulatta!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne