Hjemmelavet pasta med fasanlever

Hjemmelavet pasta med fasanlever, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasan diverse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 fasanlever, fint hakket og passeret
1 æggeblomme
2 dl.hvedemel
0.5 tsk.persille
0.5 tsk.basilikum
0.5 tsk.hasselnøddeolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kør alle ingredienserne igennem en foodprocessor.
Tag dejen ud og kom lidt mel på så den slipper. Rul dejen tyndt ud og skær den i 5 cm store stykker.

Kog pastaen i letsaltet vand i ca. 4 minutter.

(Jeg vil tro, at man også kan skære denne pasta ud som fettucine, spaghetti osv., men det må komme an på en prøve, red.)


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9110 gange,
og udskrevet 114 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu