fasanlever, fint hakket og passeret 1 fasanlever, fint hakket og passeret
1
æggeblomme 1 æggeblomme
2
dl.
hvedemel 2 dl. hvedemel
1/2
tsk.
persille 1/2 tsk. persille
1/2
tsk.
basilikum 1/2 tsk. basilikum
1/2
tsk.
hasselnøddeolie 1/2 tsk. hasselnøddeolie
salt salt
peber peber
Opskrift:
Kør alle ingredienserne igennem en foodprocessor. Tag dejen ud og kom lidt mel på så den slipper. Rul dejen tyndt ud og skær den i 5 cm store stykker. Kog pastaen i letsaltet vand i ca. 4 minutter.
(Jeg vil tro, at man også kan skære denne pasta ud som fettucine, spaghetti osv., men det må komme an på en prøve, red.)
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 8872 gange, og udskrevet 112 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider