Fasan Catalaine
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Indsendt : Red : |
|
|
Fasanerne rengøres, plukkes og krydres med salt og peber og steges i nøddebrunt smør i ca. 15 minutter.
Hvorpå de hele champignon steger med ca. 20 minutter. eller til fasanerne er møre. Fasanerne tages op, parteres ud til 4 personer, og stykkerne holdes varme i et dybt serveringsfad. Fonden i stegegryden tilsættes de halverede og udstenede vindruer som simrer et øjeblik, og der tilsættes portvin og piskefløde. Det hele koges langsomt ind, til saucen er jævn. Hvorpå den hældes over fasanstykkerne, der serveres med ristede kastanjer, og de smørstegte pillekartofler. |
|
Opskriften er vist 31423 gange,
og udskrevet 1154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Pia Banche - 2023-11-02 18:10:51 Efter man har brunet i 15 min. Skal de sidste 20 min. Så foregå under låg.? Og bliver fasanerne ikke tørre, hvis ikke man tilsætter lidt væde til de 20 minutter? Josep - 2013-04-07 11:39:59 jeg tror oprindelsesland kan ændres til Katalonien, den del af Spanien der ligger omkring Barcelona :) det er i hvert fald hvad navnet betyder; "Katalansk fasan". Sofie - 2010-01-26 11:01:46 Smager skønt og er meget nemt at lave. Jeg brugte 400 ml fløde, 200 gr champignon og 250 g vindruer og der var stadig mere end rigeligt til 4 mand. Istedet for ristede kastanjer ved siden af, puttede jeg kogte kastanjer direkte i sovsen - rigtig god kombination også. Majbritt - 2009-10-18 17:58:38 Af alle fasan-opskrifter er og bliver denne min yndlingsopskrift. Mums!! Jeg begrænser dog druer og svampe til 500 gram. Inge - 2009-08-31 12:26:37 Smager virkelig godt, men halv så mange champignon og druer kan også gøre det. Hvis der er problemer med at få fasanen mør hele vejen igennem, kan den sagtens tåle at slutte af med en tur i ovnen ved 150-175 grader i et kvarters tid. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne