Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Røget dyrekølle med smørristede kantareller og skovsyresauce

Røget dyrekølle med smørristede kantareller og skovsyresauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.røget dyrekølle i tynde skiver
200 g.kantareller
50 g.afklaret smør
100 g.skovsyreblade
1 dl.fløde
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Røget dyrekølle - skåret i tynde skiver - lægges på midten af tallerkenen.

Skovsyren skylles og kommes i en gryde sammen med fløden. Bringes i kog og småsimrer til fløden bliver tyk. Smages til med salt og peber (skal smage syret). Kantarellerne børstes fri for jord og ristes let gyldne i den afklarede smør.

Kantarellerne anrettes oven på den røgede dyrekølle, og skovsyre-saucen kommes rundt om kødet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (26 stemmer)

Opskriften er vist 23405 gange,
og udskrevet 561 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

kavibo  -  2007-10-26 14:00:16
hvad kan man bruge i stedet for skovsyreblade. den lyder bare lækker . mums

Hanne  -  0000-00-00 00:00:00
smager specielt og super godt