Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gratin med hakket svinekød

Gratin med hakket svinekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Gratin

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Gratin med hakket svinekød, billede 4 Gratin med hakket svinekød, billede 1 Gratin med hakket svinekød, billede 2 Gratin med hakket svinekød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
0.5 tsk. Rosmarin, tørret
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
6 Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Persillerod En mellemstor persillerod vejer ca 140 gram skrællet vægt
3 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
2 dl. Skummetmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
70 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 dl. Svinebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Tilbehør:
Frisk pasta
Opskrift:

Kødet røres med æg og rosmarin til en fars.

Kartoflerne skrælles, skæres i skiver og koges i letsaltet vand til de er møre. Kartoflerne moses og vendes ned i farsen.

Løg pilles og hakkes fint. Persillerod og gulerødder rives groft. Løg, persillerod og gulerødder vendes ned i farsen.

Mælk tilsættes sammen med friskkværnet peber og salt. Farsen hældes op i et ildfast fad.

Tomatpure blandes med bouillonen og hældes over farsen.

Låg lægges på, og fadet stilles i en 200 grader C. alm. ovn i ca. 1 time.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (54 stemmer)

Opskriften er vist 131556 gange,
og udskrevet 5046 gange.


Energi:
KJ total 7548 (1797 kcal)
KJ pr. Pers. 1887 (449 kcal)
Vægt ialt 2280 gram
Vægt pr. Pers. 570 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 331 KJ (78 kcal)
Protein 5.3 gram
Fedt 2.4 gram
Kulhydrat 9.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-10-27 17:15:39
Det har aldrig været en gratin,det er bare en sammenkogt ret i ovn.Slå ordet op inden du bruger det.Retten er sikkert ok,men den skal hen under sammenkogte retter.


kokham  -  2011-08-31 18:38:15
Gratin er da noget hvor der er ost på, deraf gratineret


Hanne H  -  2011-03-23 19:52:35
Smagen er fin. Men konsistensen...yagh!


krihan  -  2011-01-20 19:40:50
Den opskrift er bare perfekt , selv den lille spiste op.


liveterskont  -  2008-09-01 18:53:02
En del forberedelse men masser a tid til at rydde op og vaske op i den time den ska ha i ovnen. Børnene var ik vilde med det. For mig var det ok men så heller ik mere.


  -  2008-08-13 01:13:23
Det smager virkelig godt!!;-).........nok lidt besværlig at gøre klar, men det er ulejligheden værd !!


jette  -  2007-03-19 12:40:44
en god og dejlig ret. lige i skabet med den ;)


my73  -  0000-00-00 00:00:00
Vi er vilde med denne ret.


Hr Feilberg  -  0000-00-00 00:00:00
det er da sandelig en vidunderlig opskrift, specielt hvis man bytter ægget ud med Tzasiki ca. 100G så bliver den fin jævn


sheila  -  0000-00-00 00:00:00
endelig en sund ret der ikke er tør... Dejligt.


Hannew  -  0000-00-00 00:00:00
Kan der bruges andre grønsager i stedet for kartoflerne, som gerne skal både mætte og jævne godt?