Gratin med hakket svinekød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
400 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
0.5 tsk. Rosmarin, tørret
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
6 Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Persillerod En mellemstor persillerod vejer ca 140 gram skrællet vægt
3 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
2 dl. Skummetmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 7548 (1797 kcal)
KJ pr. Pers. 1887 (449 kcal)
Vægt ialt 2280 gram
Vægt pr. Pers. 570 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 331 KJ (78 kcal)
Protein 5.3 gram
Fedt 2.4 gram
Kulhydrat 9.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)